Het Park

Villapark Fontein

In de ongerepte natuur van Curacao

Natuur, ecologie en duurzaamheid staan hoog in het vaandel van ons villapark. De hele omgeving straalt veel rust uit. Er is geen enkele geluidsoverlast, ook zijn er geen bedrijven hier op het westelijk gedeelte van het eiland. We horen op het park vooral veel vogels en de heerlijke passaatwind die ruist door de bomen en voor een heerlijke afkoeling zorgt.

Villapark Fontein is vernoemd naar het oude Plantage huis dat hier gestaan heeft. Het ligt vlakbij het prachtige strand van Cas Abou, het schitterende gerenoveerde landhuis Asencion dat een waar museum is en het pittoreske dorpje St Willibrordus met zijn prachtige flamingo reservaat. Maar ook het ecologisch buur-landgoed van Porto Marie is de moeite waard om te bezoeken.

Villapark Fontein Curaçao

Het hele jaar door genieten van alle bloemenpracht

Faciliteiten

Nuttige informatie

Villapark Fontein Curaçao

Vanaf Villapark Fontein hoeft u niet ver te rijden om naar bijzonder mooie plekken te gaan.

Daaibooi-baai ligt erg dichtbij en nog veel andere schitterende stranden van het rustiger gedeelte van Curaçao zijn binnen een bereik van nog geen 10 minuten rijden. Ook aan restaurantjes en zeer lokale authentieke uitgaansmogelijkheden ontbreekt het hier niet aan deze kant van het eiland. Hier beleven we nog een historisch Curaçao met ruimte en veel natuurschoon.

Curacao uw tweede thuis op aarde