Klantverhalen

Schitterend resultaat, zonder zorgen

"Vanaf het eerste contact tot de oplevering was de begeleiding van Tycho en Emilie zeer persoonlijk. Zij luisterden goed naar onze wensen, zodat wij onze keuzes weloverwogen konden maken. Wij hebben ervoor gekozen om zelf ons perceel uit te zoeken ter plaatse en het ontwerp en de afwerking van het huis zijn we voortdurend betrokken geweest.
Zelfs bij de aanleg van onze tuin hebben wij advies van hun gekregen. Dat was allemaal erg fijn. Een betrokken team. Chapeau"
Bert en Henny Langeraar
Bewoner

Een goed jaarlijks rendement en een fijne plek

"Wij hebben ervoor gekozen om ons huis te verhuren voor de perioden dat we er zelf niet zijn. Dit hebben wij volledig uit handen gegeven aan het verhuurteam. Het rendement is boven verwachting. Curaçao is ondanks de Corona perikelen nog steeds erg aantrekkelijk voor vakantiegangers.
We kunnen onze eigen vakantieweken opgeven en treffen het huis altijd pico-bello aan."
Frederique Zeegers
'vakantie'-eigenaar

Schitterend resultaat, zonder zorgen

"Onze keuze voor een villa op Villapark Fontein is in eerste instantie als belegging bedoeld.
Daarom wordt ons huis voor permanente bewoning verhuurd. De hele afwikkeling is in handen van het verhuurteam. We hebben er geen omkijken naar.
Tegen de tijd dat we van ons pensioen mogen gaan genieten hopen we zelf in het huis te verblijven gedurende de wintermaanden.
De opbrengsten zijn zeer royaal en stellen ons zeker niet teleur."
Fam. Bunschoten
investeerder